ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το πραξικόπημα στο blog www.oxidiodia.gr

Λόγω αφαίρεσης των δικαιωμάτων πρόσβασης στο blog μας http://www.oxidiodia.gr, φιλοξενούμε και  αναρτούμε ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες για τις εξελίξεις στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Η σχετική ανάρτηση:

 

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: kataggelia_9-9-2011.doc (application/msword)

Η απόφαση της επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας για ΔΕΘ που κατέβηκε αντιδημοκρατικά και το ηλεκτρονικό ίχνος της.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/blog-post_4436.html

Ταυτόχρονα με το κατέβασμα 31/8, αφαιρέθηκαν τα δικαιώματα πρόσβασης στο blog.

Υποχρεωθήκαμε να ζητήσουμε από μέλος της Θεσ/νίκης να αναρτήσει ξανά την απόφαση προκειμένου να ληφθεί η ανάρτηση. Γι αυτό η δεύτερη ανάρτηση έχει ημερομηνία 2/9.

Τελικά στις 7/9 στο κεντρικό banner αναρτήθηκε η ένδειξη ΔΕΘ ΚΑΜΑΡΑ.

Στις 7/9 εστάλη επιστολή της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας (αφού αναρτήθηκε η ΚΑΜΑΡΑ) που ζητούσε να διευθετηθεί το ζήτημα της συγκέντρωσης σύμφωνα με τις αποφάσεις του 3ου πανελλαδικού. Η επιστολή έπρεπε να μοιραστεί και να συζητηθεί. Αγνοήθηκε.

Στις 8/9 πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη στα Πατησια προσεκτικά επιλεγμένων μελών από επιτροπές της Αθήνας. Η απόφαση για ΔΕΘ άλλαξε και στις 9/9 αναρτήθηκε ως τόπος συγκέντρωσης ΔΕΘ-Λευκός Πύργος.

Από το αρχικό εισαγωγικό κείμενο που υπάρχει παρακάτω, αφαιρέθηκε η αγκύλη (στην ανεξάρτητη εργατική συγκέντρωση).

Στις 9/9 μέλη του κινήματός μας διαχώρισαν τη θέση τους από το πραξικόπημα στο blog μας http://www.oxidiodia.gr.

1. Επισυνάπτεται η καταγγελία που δυστυχώς πήγε για άγνωστους λόγους στις κρυμμένες ειδήσεις.

2. Οι αποφάσεις του 3ου πανελλαδικού στις 15/5 στη Νομική ήταν προτάσεις της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας.

3. Το συνοδευτικό κείμενο, ένα ιστορικό του κινήματός μας γράφτηκε από μέλος της επιτροπής μας και υιοθετήθηκε ως συνοδευτικό των αποφάσεων του κινήματος. Σημαντικό είναι το τμήμα των προοπτικών αλλά φυσικά και όλο το σκεπτικό.

Τα δυο κείμενα  ( 2 & 3) είναι ακόμα αναρτημένα στο blog http://www.oxidiodia.gr κι εκθέτουν τους πραξικοπηματίες.

Τέλος σε πρόσφατο κείμενο που αναρτήθηκε:

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/blog-post_1231.html

που μόνο στα blog των εθνικιστών- φασιστών βρίσκεις. Αφού βρίζουν όλες τις κομματικές νεολαίες, γλείφουν τους  σ. της Καβάλας  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/70-169-2100.html που χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο κίνημα τους έστειλαν πρόσκληση για συμμετοχή στις 16/9. Ευτυχώς θα είμαστε κι εμείς εκεί για να θέσουμε υπόψη όλων των συναγωνιστών τις περίεργες απόψεις της αμεσοδημακρατίας τις οποίες των προσκεκλημένων. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα ντοκουμέντο για να μοιραστεί εκεί γι αυτές τις περίεργες απόψεις σε μια εκδήλωση της άμεσης δημοκρατίας!!

Ίσως θα πρέπει να ξέρουν οι σ. της Καβάλας, ότι παρά τις ςραίες φωτο από ΔΕΘ με την ωραία περιφρούρηση, μόλις έρριξαν  οι μπάτσοι δακρυγόνα στην ΧΑΝΘ  όλο το  μπλοκ των επιτροπών έφυγε τρέχοντας, δεν ανασυγκροτήθηκε και έφυγε,

Ορισμένοι νεολαίοι, «κομματόσκυλα», σύμφωνα με το φασιστικό παραλήρημα κράτησαν τα πανό στο δρόμο και δεν έκαναν βήμα πίσω κι όποιος ήταν ΔΕΘ το ξέρει.

Ορισμένα άλλα κείμενα ετοιμάζονται και θα κοινοποιηθούν στις τοπικές συνελεύσεις μας αλλά και ορισμένες άλλες πληροφορίες αναλόγως της εθνικιστικής έξαρσης.

Η ανάρτηση που κατέβηκε:

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

«ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ»

Ποιοί είμαστε | Τηλέφωνα – e-mail | Δεν πληρώνουμε – Πώς περνάμε; | Νομικά Θέματα – Πρότυπο μήνυσης | Συμμετέχω στις Επιτροπές (Φόρμα)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9, 7 μμ- ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!

Μετά την πολύ επιτυχημένη δράση πέρυσι τον Σεπτέμβρη με την πρωτότυπη δράση, Πάμε ΔΕΘ- σηκώστε τις μπάρες, το κίνημα ξαναζεσταίνει τις μηχανές του. Ετοιμάζουμε και την φετινή δράση μας που θα περιλαμβάνει τόσο το άνοιγμα όλων των διοδίων μέχρι την Θεσσαλονίκη, όσο και την διαδήλωση (στην ανεξάρτητη εργατική συγκέντρωση) ενάντια στην κυβέρνηση της τρόικας και του μνημονίου το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη. Ήδη συναγωνιστές έχουν αρχίσει να μελετούν τις πρακτικές λεπτομέρειες της δράσης. Φέτος το βάρος θα πέσει περισσότερο σε πούλμαν παρά σε ΙΧ, μιας και η οικονομική κρίση και η άνοδος της τιμής της βενζίνης είναι απαγορευτική. Επιπρόσθετα μιας και πολλοί συναγωνιστές είναι πλέον άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι. Η πολιτική αυτή εκστρατεία θα συνοδευτεί από μιά καμπάνια ανάπτυξης νέων επιτροπών αγώνα και συμμετοχής και άλλων συναγωνιστών στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. Οσοι θελουν να δηλωσουν συμμετοχη , θα μπορουν να το κανουν απο τωρα στελνοντας μέηλ στο epitropes2010@gmail.com ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη ΔΕΘ 10/9, στην ανεξάρτητη εργατική συγκέντρωση & πορεία

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να συμμετάσχουν στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και διαδήλωση (Καμάρα, 6.00μμ) των εργαζομένων που θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 10 Σεπτέμβρη.

Το κίνημα μας, που ξεκίνησε τον αγώνα πριν από δυο χρόνια για την απελευθέρωση των δρόμων από τους ληστές, αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως μέρος του εργατικού κινήματος και συμπαρατάσσεται με τον αγώνα του στα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων.

Για να απελευθερωθούν οι δρόμοι και κάθε μπάρα που φράζει τη ζωή μας για δουλειά, υγεία, παιδεία, ελευθερία, πρέπει να ανατραπούν οι μνημονιακοί σφαγείς, το σύστημά τους και το πολιτικό τους προσωπικό.

Αν και στο κίνημά μας συμμετέχουν λαϊκά στρώματα που είδαν τον αγώνα μας με συμπάθεια και μπήκαν σ΄αυτό για να αγωνιστούν, το πολιτικό περιεχόμενο του κινήματός μας δεν είναι πλέον μια επιλογή ελεύθερων ανθρώπων του αγώνα. Στο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανήκουν πλέον αυτοί που δηλώνουν «ουκ αν λάβει παρά του μη έχοντος».

Ο αστικός τύπος βρίσκει υποστηρικτές μας παντού: στη ΔΕΗ, στο νερό, στην εφορία, στα φροντιστήρια, ακόμα και στα μπακάλικα. Οι εφημερίδες δεν κάνουν αυτή την ουσιαστική διάκριση, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν πια αυτοί που δεν πληρώνουν επειδή αγωνίζονται αλλά αυτοί που δεν πληρώνουν από ανάγκη και πρέπει να αγωνιστούν για τους όρους της ύπαρξής τους. Όποιος ξεφυλλίσει και τις υπόλοιπες σελίδες, βρίσκει κρυμμένα όλα τα στοιχεία: παγκόσμια κρίση, ύφεση, περιορισμός κοινωνικών δαπανών, μαζική ανεργία και ακρίβεια.

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας λαμβάνοντας υπόψη το πανελλαδικό χαρακτήρα του κινήματός μας και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε μαζικές δράσεις, τις αποφάσεις του 3ου Πανελλαδικού μας και το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, αποφάσισε να συμμετάσχει στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία στη ΔΕΘ, ενώνοντας τις δυνάμεις μας στο συγκεκριμένο μπλοκ, σηκώνοντας τα πανό και τις σημαίες του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ».

  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
  • ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
  • ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

31/8/2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

www.oxidiodia.gr

ΥΣ: Σε επίπεδο Θεσσαλίας για συμμετοχή και πληροφορίες:

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε