ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΤΕΕ, στέκεται στο πλευρό των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) που εδώ και δυο χρόνια κρατούν το εργοστάσιο ανοικτό, παλεύοντας να μείνουν όρθιοι με αξιοπρέπεια ενάντια σε όλους τους μηχανισμούς της εργοδοσίας να ανακτήσει τον έλεγχο του εργοστασίου το οποίο έχει εγκαταλείψει σχεδόν τρία χρόνια. Οι αρχικές καταδικαστικές αποφάσεις κατά των εργοδοτών μετριάστηκαν από τις δικαστικές αρχές. Σε νέο δικαστήριο στις 23/3/15, οι πιστωτές επιχειρούν να μετατρέψουν το εργοστάσιο σε βίδες στέλνοντας τους εργαζόμενους που το αυτοδιαχειρίζονται, στον καιάδα της ανεργίας.

Είναι αναγκαίο τώρα όσο ποτέ ένα κοινό, πλατύ, αγωνιστικό μέτωπο άμεσων διεκδικήσεων όλης της εργατικής τάξης για να επιλυθούν τώρα και χωρίς καμιά καθυστέρηση όλα τα ζητήματα ζωής και δουλειάς.

Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των εργατών της ΒΙΟΜΕ κι ενισχύουμε τον αγώνα τους που είναι αγώνας όλων μας.

Στηρίζουμε τις πανελλαδικές δράσεις που θα αναπτύξουν

οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ μαζί με άλλους αγωνιζόμενους εργαζόμενους (ΕΡΤ, Τσιμέντα Χαλκίδας κλπ) κι ενισχύουμε οικονομικά τον αγώνα τους με το ποσό …… Χαιρετίζουμε το καραβάνι αλληλεγγύης που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3 Απριλίου από Θεσσαλονίκη και θα φτάσει στην Αθήνα την Κυριακή 5 Απριλίου.

Ο αγώνας τους για το δικαίωμα στη δουλειά, στην μόνιμη και σταθερή εργασία είναι και δικός μας αγώνας.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΤΕΕ να συμμετέχουν στην συνέλευση που θα γίνει από τους εργάτες της ΒΙΟΜΕ, των Τσιμέντων Χαλκιδας, τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών τους απολυμένους σχολικούς φύλακες και του καθηγητές σε διαθεσιμότητα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ την Κυριακή στις 7.30 μμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s