ΙΜΑΣ: Η απεργία διαρκείας συνεχίζεται

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου γενική συνέλευση των εργαζομένων ΙΜΑΣ-ΣΥΡΜΑ προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις από την συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, τη κατάθεση της έφεσης της εργοδοσίας κατά των πρωτόδικων αποφάσεων που δικαίωσαν τους εργάτες και την επικείμενη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας στο υπουργείο.

Παρόντες εκ μέρους του ΕΚΒ ο γραμματέας Βασιλείου, της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος Θεοχάρης, του ΠΑΜΕ Κ. Στεργίου, ο πρόεδρος του σωματείου της COCA-COLA Τσελέπης, το μέλος της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης ΙΚΑ και μέλους της πρωτοβουλίας για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, Χατζηγιάννης οι οποίοι μίλησαν στη συνέλευση των εργατών δίνοντας την αμέριστη υποστήριξη στον αγώνα των εργατών που βρίσκονται σε απεργία διαρκείας, κάνοντας προτάσεις για την εξέλιξη του αγώνα, τη καλύτερη οργάνωσή του και τη διεύρυνσή του.

Αμέσως μετά μίλησαν αρκετοί εργαζόμενοι είτε ζητώντας διευκρινίσεις για τις συναντήσεις του ΔΣ του σωματείου και τη δικαστική εξέλιξη του αγώνα, είτε καταθέτοντας επίσης προτάσεις για την καύτερη οργάνωση του.

Σήμερα αποφασίστηκε να γίνει νέα γενική συνέλευση την Τρίτη σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί από το ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση κι ανεξάρτητα από την απόφαση του εφετείου που εκδικάστηκε σήμερα στη Λάρισα και ανμένεται η σχετική απόφασι, η απεργία συνεχίζεται κανονικά.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, το σωματείο εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος η «ΕΝΩΣΗ», και η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση στο ΙΚΑ Βόλου είναι τα νέα ψηφίσματα συμπαράστασης που προστέθηκαν σε όλα τα προηγούμενα που έχουν κατατεθεί στο σωματείο για συμπαράσταση.

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s