«έφυγαν 40»!! Τόσοι πολλοί;

Όλος ο αστικός τύπος μιλά για «ρήγμα, εμφύλιο» μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων.
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι το ρήγμα είναι γιγαντιαίο όσον αφορά τις διαθέσεις και τις προοπτικές που έχει αναδείξει η βάση των εργαζομένων στις μαζικότατες συνελεύσεις μέσω της απεργιακής επιτροπής και της πλειοψηφίας του ΔΣ που έχει ήδη πουλήσει τη ψυχή της στο μνημόνιο, τη κυβέρνηση και τον Αρβανιτόπουλο.
Όμως πέρα από το πολιτικό ρήγμα, που χωρίς αυτό ο αγώνας θα είχε λήξει στη πρώτη βδομάδα, όπως έγινε με όσους κλάδους ξεκίνησαν τον απεργιακό αγώνα στις 16 Σεπτέμβρη το ερώτημα είναι πόσο μεγάλο είναι το ρήγμα στη βάση των εργαζομένων.
Το ΒΗΜΑ, κατά λάθος, αναφέρει πόσο μεγάλο είναι που δικαιολογεί τον ….εμφύλιο:
 
«Η συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας έγινε σε κλίμα έντασης και διχασμού και η απόφαση για συνέχιση της απεργίας αμφισβητείται από παρατάξεις. Οι εκπρόσωποι της πλειοψηφούσας παράταξης στο ΔΣ που είχαν προτείνει να συνεχισθεί ο διάλογος με το υπουργείο Παιδείας και να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις κατήγγειλαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και αποχώρησαν συνοδεία περίπου 40 ατόμων(*). Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Δημ. Σακάτος, γενικός γραμματέας του ΔΣ και εκπρόσωπος της κεντρώας πλειοψηφούσας παράταξης, οι εκπρόσωποι άλλων παρατάξεων επιχείρησαν διά βοής να καθαιρέσουν το προεδρείο.»
 
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=545818
(*) Η υπογράμμιση δική μας.
 
Το πιο σοβαρό απ΄όλα είναι η προδοσία της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας που έχει φροντίσει στην απομόνωση του αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων όταν χιλιάδες ακόμα απολύσεις είναι έτοιμες για κοινοποίηση και όλες οι «μαχόμενες» ομοσπονδίες απλά κάνουν την πάπια…..
 
Οι σημερινές αποφάσεις της ΓΣ στο ΕΠΚΑ: http://apergoiekpa.wordpress.com/2013/12/05/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-5%CE%B7%CF%82-%CE%B4/
Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s