Σύλ. Υπαλλήλων Παν. Θεσσαλίας προς υπουργό: Ευχαριστούμε αλλά μάλλον «δε θα πάρουμε»

Σύλ. Υπαλλήλων Παν. Θεσσαλίας προς υπουργό: Ευχαριστούμε αλλά μάλλον «δε θα πάρουμε»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ευχαριστούμε για την τιμή, αλλά μάλλον «δε θα πάρουμε». Τη νομιμοποίηση των ενεργειών σας με τη συμμετοχή μας δεν πρόκειται να σας την προσφέρουμε.
Την απάντηση αυτή έδωσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πρόσκληση του υπουργού παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο για συνάντηση. Ειδικότερα ολόκληρη η επιστολή του Συλλόγου, έχει ως εξής:Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Μας τιμά ιδιαίτερα η πρόσκλησή σας προκειμένου να συζητήσουμε (κατόπιν εορτής) τις εξελίξεις αποδόμησης του πανεπιστημίου μας και των λοιπών Α.Ε.Ι. της χώρας.
Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή την ευγενική χειρονομία σας και να εκπροσωπηθούμε σ’ αυτή τη συνάντηση, δεδομένου ότι θεωρούμε σημαντικότερο να ασχοληθούμε με τη στήριξη των συναδέλφων μας που καρατομήθηκαν, αλλά και με την οργάνωση της πάλης μας ενάντια στις ολέθριες πολιτικές συρρίκνωσης της Δημόσιας Παιδείας στις οποίες έχετε αποδυθεί.
Άλλωστε είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συλλάβουμε τους συλλογισμούς με τους οποίους εσείς και οι έμπιστοί σας αναθεμελιώσατε τις επιστήμες των Μαθηματικών και της Λογικής στη χώρα μας. Ακόμη προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο στην «περίφημη» Έκθεση Τεκμηρίωσης του εγχειρήματος της διαθεσιμότητας, ο πολλαπλασιασμός 116 Χ 1 έδωσε αποτέλεσμα 183, ή πώς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενώ διαπιστώθηκε (από εσάς τους ίδιους) ότι έχει έλλειμμα δύο υπαλλήλων, υποχρεώθηκε να απολέσει άλλους 33.
Ευχαριστούμε λοιπόν για την τιμή, αλλά μάλλον «δε θα πάρουμε». Τη νομιμοποίηση των ενεργειών σας με τη συμμετοχή μας δεν πρόκειται να σας την προσφέρουμε.

Φωτό: Αρχείο eurokinissi

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε