ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΘ: Αντί 2 κενών θέσεων, βρέθηκαν 33 πλεονάζοντες!

 

Επίθεση υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προς το υπουργείο
16:57 – Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013

Λάθη στον προσδιορισμό υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα

«Δεν έχουν αρχή και τέλος τα λάθη» υποστηρίζουν οι διοικητικοί

Μετά την προβολή των λαθών από το newsbeast.gr στο μοντέλο υπολογισμού των κενών από την ΟΔΕ φαίνεται ότι έχουμε εξελίξεις επί του θέματος.

Όπως αναφέρεται στο δικτυακό τόπο myvolos.net συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με βασικό θέμα τα λάθη στο πόρισμα της ΟΔΕ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τα μέλη του συλλόγου δήλωσαν ότι «δεν έχουν αρχή και τέλος τα λάθη», και αποφάσισαν να καταγγείλουν την πολιτική του υπουργείου Παιδείας. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να σταλεί σχετική επιστολή προς τις πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, τα ΜΜΕ και κάθε αρμόδιο, ώστε να λάβουν γνώση των σφαλμάτων και να τοποθετηθούν.

«Το υπουργείο Παιδείας οφείλει να δικαιολογήσει πώς από δύο κενά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρέθηκε να έχει 33 άτομα πλεονάζον προσωπικό», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Κώστας Κοτρώνης, προσθέτοντας ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι θα κυνηγήσουν το θέμα ακόμη και νομικά. Τη Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων.

Μεταξύ των προτάσεων που θα κατατεθούν είναι και αυτή νέας απεργίας, αν και ακόμη τηρείται στάση αναμονής, προκειμένου να δουν εάν τελικά ισχύουν και από πότε οι διαθεσιμότητες. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ένδειξη, ωστόσο, «εάν αποφασίσουν κάτι τέτοιο, θα μας βρουν απέναντί τους», ανέφερε ο κ. Κοτρώνης.

πηγή: σελίδα

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s