ΒΟΛΟΣ: Μαζική πορεία για να γίνει διαρκείας….

Με επικεφαλείς τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Βόλου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία τη σημερινή 24ωρη απεργιακή ημέρα που καθυστερημένα κήρυξαν οι γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ και που δεν πρόκειται να κλιμακώσουν ή να δώσουν προοπτική.

Παρά τον άσχημο καιρό και τη κατά περιόδους βροχή, εκατοντάδες εργαζόμενοι και πολίτες έκαναν τη μαύρη οθόνη της ΕΡΤ δική τους υπόθεση για τη δική τους μαύρη ζωή.

Η πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει εξαιτίας της μαζικής στήριξης του αγώνα των εργαζομένων, μπορεί να βαθύνει εφόσον αναπτυχθεί περαιτέρω η ανεξάρτητη δράση της εργατικής τάξης.

Το γεγονός ότι ένα σημαντικό τμήμα της διανόησης στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων μπορεί να αποτελέσει ένα πρόσθετο καταλύτη της κοινωνικής εξέγερσης.

Στην πορεία, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ υιοθέτησαν το σύνθημα που ακουγόταν μόνο από το ΕΕΚ για Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας.

Πριν ξεκινήσει η πορεία, στο μικρόφωνο απεύθυναν χαιρετισμό και οι γραφειοκράτες του ΕΚΒ και της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι πλαισιώνονταν από ελάχιστα μέλη του ΔΣ των οποίων οι εργασιακοί χώροι βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία και δεν απεργούσαν.

Περισσότερες φωτό από την πορεία εδώ: http://dromosmag.blogspot.gr/2013/06/13-20013.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s