ΒΟΛΟΣ: Πορεία διαμαρτυρίας από τον Θόλο (Κτίριο Παπαστράτου, παραλία Βόλου) προς τον σταθμό ΕΡΑ

ερτ βολος

ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Κινητοποιούμαστε άμεσα υπέρ της ΕΡΤ. Πορεία διαμαρτυρίας από τον Θόλο (Κτίριο Παπαστράτου, παραλία Βόλου) προς τον σταθμό ΕΡΑ στο πάρκο Αγ.Κων/νου, την Τετάρτη 12 Ιούνη και ώρα 19:30.

Το ΕΕΚ καταγγέλλει τη δεξιά τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη που κατ΄ επιταγή του διεθνούς κεφαλαίου και των χρηματιστηριακών αγορών, αποφάσισε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τη κατάργηση και διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας της ΕΡΤ.
ERA-Volos-120613Αμέσως μετά την επιστράτευση των καθηγητών της ΟΛΜΕ, όπου στο νομό μας εμφανίζονται ήδη περίπου 400 «υπεράριθμοι» καθηγητές, 2700 εργαζόμενοι της ΕΡΤ απολύονται μέσα σε ένα απόγευμα ενώ προετοιμάζονται νέες απολύσεις στον ευρύτερο και στενό δημόσιο τομέα.
Η εργατική τάξη δεν έχει τίποτα να περιμένει από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία (όπως αποδείχτηκε πρόσφατα και με την ΟΛΜΕ) αλλά πρέπει να αναλάβει άμεσα την εκπροσώπηση των αγώνων της με νέα όργανα μέσω των γενικών της συνελεύσεων συσπειρώνοντας γύρω της τα πιο μάχιμα στοιχεία για τη συντριβή της κυβέρνησης των απολύσεων, της μαζικής ανεργίας, της απόλυτης φτώχειας και της κοινωνικής καταστροφής.
Η ώρα της Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας έχει έρθει και πρέπει άμεσα να οργανωθεί.
Μόνο η προλεταριακή επανάσταση μπορεί να λύσει το γόρδιο δεσμό της καπιταλιστικής κρίσης, για μια κυβέρνηση των εργατών στηριγμένη στα σωματεία της, τις επιτροπές της και τα εργατικά της συμβούλια.
11/6/2013
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
(Κ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ).
(Ευχαριστούμε τον ΓΚ για την φωτό από το κτίριο της ΕΡΑ Βόλου)
Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s