Συλληφθέντες Κοζάνης: με τη συνοδεία ΕΚΑΜ μέσα στο χειρουργείο

Ένοπλοι ΕΚΑΜ μέσα στο χειρουργείο του Ευαγγελισμού

Ένοπλοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ συνόδευαν τον ένα από τους 4 συλληφθέντες της Κοζάνης στις 3 Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Ευαγγελισμού για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με την πηγή, από την οποία στάλθηκαν και οι φωτογραφίες, ο επικεφαλής του τμήματος ζήτησε από τους ενόπλους να περιμένουν εκτός χειρουργείου, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τότε τους ζητήθηκε να παραμείνουν τουλάχιστον έξω από τον θάλαμο όπου εξεταζόταν ο τραυματίας, αλλά και πάλι αρνήθηκαν και συνέχισαν να παραμένουν εντός του χώρου του χειρουργείου και δίπλα στον τραυματία καθώς εξεταζόταν.

Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρεται, ο τραυματίας «δεν είχε ούτε ένα κόκκαλο πρόσωπό του που δεν ήταν σπασμένο». Τονίζεται επίσης ότι το τμήμα επειγόντων του Ευαγγελισμού δεν επικοινωνεί με εξωτερικούς χώρους, καθώς είναι στο εσωτερικό του κτιρίου.

http://omniatv.com/blog/2803-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BC-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s