ΜΕΤΚΑ: Έφαγε πόρτα και στο Μονομελές Πρωτοδικείο

Η υπόθεση των απολυμένων της ΜΕΤΚΑ έφτασε στην τελική της κατάληξη με πλήρη δικαίωση τους και πλήρη καταδίκη της εταιρείας. Έτσι μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου επιβεβαιώνει με το ίδιο σκεπτικό την επαναπρόσληψη τους.

Η εργοδοσία έχει το διακίωμα έφεσης και να πάει το θέμα παραπέρα. Οι δικαστικές ενέργειες συμβαδίζουν με τις ενέργειες εκφοβισμού και τη συλλογή υπογραφών από τους βρώμικους εργοδοτικούς συνδικαλισταράδες με σκοπό να δίαγράψουν από το σωματείο τη μειοψηφία του σωματείου γιατί με τις ενέργειές της βλάπτει το κύρος της εταιρείας!!

Οι επαναπροσληφθέντες δεν έχουν ακόμα αντικείμενο εργασίας, παραμένουν φυλακισμένοι ως βαρυποινίτες (αντιστάθηκαν στην εργοδοσία) και αργά ή γρήγορα η αυθαιρεσία της εταιρείας θα τιμωρηθεί όπως και η αυθαιρεσία τως εργοδοτικών συνδικαλιστών.

Στην όλη υπόθεση της ΜΕΤΚΑ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους εξόριστους εργαζόμενους της Service Steel, που η εταιρεία τους έστειλε εκεί προσωρινά για μια βδομάδα και αισίως κλείνουν ένα χρόνο.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s