ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Subject: ΨΗΦΙΣΜΑ 300
Σας αποστέλουμε προτυπο ψηφίσματος για συνδικάτα, κοινωνικές οργανώσεις , μαζικούς φορείς κ.λ.π. εκ μέρους της πρωτοβουλιες αλληλεγγύης στους 300.

Παρακαλούμε όπως το προωθήσετε και στηρίξετε. Οι απεργοί πείνας δεν μπορούν να στηριχθούν αλλού παρά μόνο στις δυνάμεις τους και το μαζικό κίνημα.

Τα ψηφίσματα να αποστέλλονται στα ΜΜΕ και στο μείλ της πρωτοβουλίας που είναι:   hungerstrike300@espiv.net
Προωθήστε και σε άλλους.

6974363037, 6972426166

ΨΗΦΙΣΜΑ

 ΘΕΜΑ: Για την απεργία των 300 μεταναστών εργατών

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 300 μετανάστες εργάτες απεργούς πείνας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, που διεκδικούν νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα.

Θεωρούμε απαράδεκτη ακόμα και την παραμικρή σκέψη για βίαιη εκκένωση του κτιρίου της Νομικής -όπου δεν παρακωλύεται καμιά εκπαιδευτική διαδικασία.

Η απεργία πείνας των 300 είναι αποτέλεσμα των εδώ και χρόνια χρεοκοπημένων κυβερνητικών πολιτικών που αρνούνται στους μετανάστες και τους πρόσφυγες εργαζόμενους τα στοιχειώδη δημοκρατικά τους δικαιώματα (ασφαλιστικά, εργασιακά, κοινωνικά, κ.λ.π.).

Η ποινικοποίηση του αγώνα των 300 δεν προστατεύει εμάς ή την ελληνική κοινωνία. Αλλά τα εγκληματικά κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων. Τους εργοδότες που ρίχνουν τα μεροκάματα και κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Και τις μεγάλες δυνάμεις που έχουν στρατούς κατοχής,   καταληστεύουν τον λεγόμενο 3ο κόσμο ή στηρίζουν δικτάτορες όπως ο Μπεν Άλι στην Τυνησία.

 Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε μαζικό φορέα να στηρίξει την απεργία πείνας και να αναλάβει πρωτοβουλίες για κοινούς αγώνες Ελλήνων, μεταναστών και προσφύγων για ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 Δεν αποδεχόμαστε την διαίρεση των εργαζομένων σε νόμιμους και παράνομους, ντόπιους και ξένους, παλιούς και νέους, δημόσιους και ιδιωτικούς που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της εργοδοσίας και των υπερασπιστών τους.

  Τα ψηφίσματα να αποστέλλονται στα ΜΜΕ και στο μείλ της πρωτοβουλίας που είναι:   hungerstrike300@espiv.net

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s