ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:Αγώνας αξιοπρέπειας και επιβίωσης (για όλο το λαό)

Εξαιρούμενο προσωπικό λόγω των βλαβών στα νησιά

PostDateIconΤρίτη, 14 Δεκέμβριος 2010 19:13 | PDF | Εκτύπωση | E-mail

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗΔεκάδες συνάδελφοι μας τεχνικοί εργάζονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στην Κρήτη όπου λόγω των χιονοπτώσεων και των θυελλωδών ανέμων προκλήθηκαν ζημιές σε πυλώνες και γραμμές μεταφοράς. Οι συνάδελφοί μας στις πληγείσες περιοχές (Ηρακλείου- Λασιθίου -Ρεθύμνου), όπως και στην περίπτωση της κατεστραμμένης γραμμής μεταφοράς (Καρύστου – Άνδρου – Τήνου), δουλεύουν –όπως πάντα- με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε ορισμένες περιπτώσεις πέραν του ωραρίου προκειμένου να επιδιορθωθούν οι βλάβες το ταχύτερο δυνατό.
Για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ηλεκτροδότηση των δικτύων η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εξαιρεί το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό ασφαλείας από την αυριανή 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της 15/12/2010.

Ο αγώνας μας, για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την επιβίωση, σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται σε βάρος των καταναλωτών. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, σέβονται και δίνουν περιεχόμενο στο δημόσιο αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας και στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας που οφείλει να παρέχει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στους Έλληνες καταναλωτές.

Οι …«προνομιούχοι» εργαζόμενοι της ΔΕΗ δίνουν την απάντησή τους σε όλους εκείνους που με ελαφρότητα μιλούν για «λεφτά που δίνονται άδικα». Όπως σήμερα που ένα ακόμα εργατικό ατύχημα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα μας. Το ατύχημα έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης μαζούτ στο Λαύριο κατά τη διαδικασία εφοδιασμού ενός πλοίου που θα μετέφερε μαζούτ σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στα νησιά. Ευτυχώς , μετά από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί οι πέντε συνάδελφοι μας, γλίτωσαν τα χειρότερα και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αγώνας αξιοπρέπειας και επιβίωσης

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με ευθύνη έναντι των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπεί, στέκεται εμπόδιο στην πολιτική σφαγείου, (που κατ΄ εντολή της Τρόικας των μαφιόζων – τοκογλύφων – δανειστών), προωθεί η κυβέρνηση.

Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης και των εντολέων της, μας αναγκάζει να εντείνουμε τη προσπάθεια για την προστασία και την διατήρηση των νόμιμα και συνταγματικά κατοχυρωμένων κατακτήσεων και δικαιωμάτων.

Προσπαθούν να μας λυγίσουν. Τίποτε, όμως, δεν πρόκειται να μας σταματήσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s